Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Midder na rankedy do wycarrowania gry

Revek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Miderze do rankedów którą da się wycarrować nawet noob team na low elo. Nie musi być to postać za 6300 nawet lepiej by była tańsza bo wole jeszcze jakieś runki kupić.

Preferuję:Nie grałem prawie nigdy midderami

Opublikowano

LoL nie ma każda postać ma swoją kontrę .

Katarina jest dobra jak złapie parę fragów ale wystarczy stun i dupa zrobi.

Brand ma silny burst ale jest papierowaty .

Każda postać ma swoje minusy.

ale myśle że na low elo z pewnością ogarnięty veigar da rade.

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Mi na midzie dobrze sie gra vladimirem, ze względu na brak many i wysysanie hp z Q. Zależy też czy jungler Ci ma zamiar oddać 2-3 pierwsze blue. Jeżeli tak to poelcam ahri. Dobre uciekanie, mocne skille. Dobrym wyborem będzie też LB lub malzahar ze względu na zabójcze combo 1vs1. Veigarem dzięki klatce nieraz dupe sobie ratowałem, jednak w late troche jeżeli grasz z noobami to nie ugrasz zbyt wiele. Jeżeli poćwiczysz cassipeie, a wymaga to nawet 2-3 tygodni, to chyba ona będzie najlepsza. Przy dośc dobrym nafeedowaniu dasz spokojnie rade solo na 3. Dodatkowo przy ~500ap i z wolą starożytnych spokojnie zsolujesz barona. Grają anivią bez blue nie ugrasz dużo, ale dzięki pasywowy dość łatwo jest przeżyć. Morde dzięki ulti łatwo będzie w late game. Ulti na ad carry i już spokojnie możesz bić więcej. Dodatkowo ma tarcze i łatwo jest dłużej na midzie sie utrzymać. Innymi championami nie grałem wcale, ale tylko kilka gier więc się nie wypowiadam.

Opublikowano

Najlepszymi midderami do wycarrowania sie z elo hell są:

Twisted Fate - Musisz pamiętac zeby nie siedziec nim ciagle na lane , tylko gdy masz ulta zawsze gankowac

Morde - Tutaj odwrotnie do TF'a. Ciagle farmisz (gdy jungler Ci pozwoli mozesz robic tez wraight'y) a w late game ty + twoj duch mozecie wysolowac caly enemy team ^^

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Szkoła jest jak kurnik, chodzę bo są jaja :P

Opublikowano

Wszyscy dostali Like.

Co do Veigara jest dla mnie trudną postacią bo już w mid nie mogę zagarnąć żadnego fraga same asysty nie mówiąc nic o Late.

Morde musze spróbować ze względu że dużo osób go ceni.

I co powiecie o Dianie lub Zyrze ?

Opublikowano

Diana robi teraz duże dmg w dosyć krotkim czasie, łatwa farma, jungler jak i midder

nie zaszkodzi jeżeli nad nią sie też zastanowisz :)

Opublikowano

Ja polecam:

Kennen

+Można iść nim na mida/topa/bota

+Możesz go budować pod AP/AD

+Brak many i niezłe skille, zapewniają ciągły harras

+Escape mechanizm

+Penta stun ulti

+Całkiem duży range z AA

Opublikowano

Polecam Diane

Pozdrawiam Adikulu

Twój avatar wspaniale współgra z pozdrowieniami.

Uzasadnij

kilka osób napisało, to pozwoliłeś sobie polecić to samo bez uzasadnienia?

Akali - niewidzialność, op dmg w late, zajebiste combo (r, aa, q, aa, e, aa, r, aa, r, aa) :D tylko trzeba mieć lich bane

Opublikowano

Na low elo kasadin , a tak to ahri / brand i oczywisie talon, bo jest ciezki do skontrowania i przy feedzie sklada na combosa. Ma slowa doskok i zawalisty escape.

Opublikowano

Polecam ci Kassadina, sam gram nim większość ranked'ów i nie miałem z żadnym AP problemów. Idealnie nadaje się na postacie które spamują skillami jak np. Cassio. Niesamowity dmg z Q i E. Po 6 levelu nie da sie zgankować ;). W tf używasz combo, włączasz W (+jego pasyw) i reszta robi się sama. Można też mieć niezły ubaw, gdy zbudujesz go full pod mane i nastackujesz ulta :D Jest tylko jeden minus: Bardzo często go banują (ale chyba nie bez powodu, prawda?). Ogólnie bardzo polecam, nie trudny do ogarnięcia.

Opublikowano

@up

Banuja go low elo boby, co nie wiedza, co to kontra.

@top

Ziggs:

+4x AoE skill

+jego ulti w teamfightach jest "emejzing"

+swietny harass

+daleki range skilli

+dibre escape z W

+krotki cd na Q

+z blue farma to czysta przyjemnosc

-Manozerny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...